HLAS-SD predstavilo nového člena strany, stal sa ním Branislav Becík

NETKY.SK • 4 Jún 2021, 12:49 • 2 min
HLAS-SD predstavilo nového člena strany, stal sa ním Branislav Becík

BRATISLAVA - Novou tvárou strany Hlas - sociálna demokracia (Hlas-SD) je starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík, ktorý sa bude prioritne venovať agende rozvoja vidieka. Informovala o tom hovorkyňa Hlasu-SD Patrícia Medveď Macíková.

slovakia

left justify in out

Líder strany Peter Pellegrini uviedol, že snem strany sa uskutoční na konci júna a dovtedy je pripravený predstaviť niekoľko nových tvári. Venovať sa budú rôznym témam, s ktorými zápasí slovenská spoločnosť.

 

img


Podľa Pellegriniho je rozvoj vidieka jednou z programových priorít Hlasu-SD, keďže sa táto agenda týka nielen potravinovej sebestačnosti, ale aj zamestnanosti, ekológie a zdravia.

 

Becík určil tri základné priority, ktoré chce rozvíjať a napĺňať. Ide o produkciu potravín, komplexný rozvoj vidieka a klimatické zmeny.

 

img

 

"Vidím priestor v zlepšení potravinovej sebestačnosti Slovenska, v kvalitných a zdravých domácich potravinách pre naše deti namiesto lacných a nekvalitných potravín zo zahraničia, v podpore prvovýroby a spracovania poľnohospodárskych plodín na Slovensku, v zvyšovaní kvality života na vidieku, v podpore miest a obcí v oblasti školstva, športu a výstavby", podotkol.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies