Netradičný talent pakistanského holiča: Svojim zákazníkom upravuje účesy črepinami, horákom aj sekáčikom na mäso

NETKY.SK • 13 Máj 2021, 10:23 • 2 min
Netradičný talent pakistanského holiča: Svojim zákazníkom upravuje účesy črepinami, horákom aj sekáčikom na mäso

Pakistanský holič Ali Abbas, ktorý žije v meste Láhaur, však svojich zákazníkov strihá veľmi nevšedne.

slovakia

left justify in out

Portál Euronews upozornil na nevšedného pakistanského holiča, ktorý svojich zákazníkov striha naozaj nezabudnuteľne. Na úpravu účesov používa črepiny, horáky, sekáčiky na mäso, či kladivá. Mohlo by sa zdať, že to jeho návštevníkom vôbec neprekáža a tak Abbas nemá o nich núdzu.

 

img

 

„Povedal som si, že by som mal skúsiť niečo iné, aby som prilákal viac klientov,“ prezradil Abbas. „Keď som začínal, najprv som  to skúšal na umelých vlasoch a po tréningu som to skúsil na klientovi. A výsledok sa mu veľmi páčil!“ Dodáva, že spätná väzba zákazníkov je nadmieru pozítivna.

 

img
 

Keď zákazníci  uvideli jeho nástroje, tak sa okamžite vydesili, ale veľmi rýchlo sa presvedčili, že Abbas sa  vie nimi veľmi šikovne oháňať. Za svoje služby si účtuje 2-tisíc rupií, čo je asi 10 eur. Zároveň však  nezabúda ani na ľudí, ktorí dávajú prednosť všednému strihaniu  a chcú, aby im účes upravil iba obyčajnými nožnicami. Tí zaplatia tisíc rupií, teda asi 5,40 eur.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies