Eduarda Hegera čakalo špeciálne prekvapenie. Aký dar ho po príchode do práca dojal?

NETKY.SK • 3 Máj 2021, 17:35 • 2 min
Eduarda Hegera čakalo špeciálne prekvapenie. Aký dar ho po príchode do práca dojal?

Predseda vlády SR Eduard Heger sa pochválil novým darčekom, ktorý mu prišiel k narodeninám.

slovakia

left justify in out

Predseda vlády 3. mája oslavuje 45. narodeniny. A dostal k svojmu jubileu aj tento zelený darček, ktorý možno až tak nepredpokladal. Darom je Lipa malolistá. "Je to trvácny a liečivý strom, ktorý je pre mňa nositeľom aj silnej symboliky. Tento rok je mojim prianím hlavne vyhrať boj s pandémiou, aby Slovensko bolo silné, zdravé a trvalo prosperujúce," povedal dojatý Eduard Heger.

 

img


Prianie pri strome
Vyjadril v tejto súvislosti aj jedno špeciálne želanie, ktoré mu pri tomto dare napadlo. "Budem rád, keď každý môj ďalší nasledovník či nasledovníčka, zasadia v parku svoj vlastný strom. Strom, ktorý bude symbolizovať ich želania voči našej krajine. A tieto hodnoty budú zasadené do pôdy, kde dokážu vyrásť," vysvetlil predseda vlády, ktorý sa z tohto špeciálneho zeleného daru veľmi potešil.

Heger si myslí si, že toto je aj celkovo dôležitá úloha vlády, aby sa pekné vízie zrealizovali aj do reálnych výsledkov. Verí, že to vláda zvládne a prinesie realizáciu dôležitých vecí pre Slovensko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies