Ak bude vakcín dostatok, ľudia by pri nich podľa Sulíka mali mať možnosť výberu

NETKY.SK • 19 Apríl 2021, 15:37 • 2 min
Ak bude vakcín dostatok, ľudia by pri nich podľa Sulíka mali mať možnosť výberu

BRATISLAVA - Richard Sulík je jednoznačne za to, aby si ľudia mohli vyberať, akou vakcínou chcú byť zaočkovaní.

slovakia

left justify in out

Minister hospodárstva a predseda koaličnej strany Sloboda a Solidarita Richard Sulík je jednoznačne za to, aby si ľudia mohli vyberať, akou vakcínou chcú byť zaočkovaní. Ako ďalej uviedol na pondelkovej tlačovej besede, vakcín však musí byť dostatok. „Ja, keď bude vakcín dostatok, sa pôjdem očkovať a vyberiem si vakcínu podľa toho, ako to bude fungovať s COVID pasom, ako budú iné krajiny obmedzovať cestovanie, ktoré vakcíny budú akceptovať, to je aspekt, ktorý je pre mňa dôležitý," povedal.

 

Prečítajte si tiež: Jaroslav Naď prezradil, kedy by sa mohli Slováci očkovať Sputnikom V


Čo sa týka prípadnej tretej vlny pandémie, ktorá by mohla prísť na Slovensko, podľa šéfa liberálov dúfajú, že vzhľadom na mieru zaočkovanosti a premorenia, neudrie v takej sile, ako druhá. V rámci opatrení by uvítal najmä kontrolu na vstupoch do našej krajiny. Na Slovensko by teda mohli vstúpiť iba ľudia s čerstvým negatívnym testom alebo po očkovaní.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies