Tvrdil, že covid je "soplík". Politik Miroslav Vetrík s ním teraz leží v nemocnici

NETKY.SK • 6 Apríl 2021, 18:25 • 2 min
Tvrdil, že covid je "soplík". Politik Miroslav Vetrík s ním teraz leží v nemocnici

Tvrdí, že Ivermectín, ktorý sa mu podarilo zaobsatarať cez priateľov mu pomohol.

slovakia

left justify in out

Asistent poslanca Tarabu a politik KDŽP Miroslav Vetrík je v nemocnici s covidom.  Informoval o tom verejne na jeho profile na sociálnej sieti Facebook. 

 

Ešte pred dvoma týždni napísal status, v ktorom píše "asi mám covid". V tom istom statuse infomoval ľudí o postupe jeho liečby. "Hneď nasadil Ivermectín, ktorý sa mi podarilo cez priateľov v predstihu zabezpečiť. Netvrdím, že Ivermectín je zázračný liek, ale bolesti kĺbov sa zmiernili. Teploty okolo 38 stále trvajú, ale to je normálna prirodzená obranyschopnosť organizmu. Po užití Ivermectínu som dvakrát vracal," tvrdí Vetrík s tým, že práve Ivermectín mu pomohol zbaviť sa všetkých hlienov. 

 

Po týždni  však pridal ďalší status, v ktorom informuje ľudí, že musel byť prevezený do nemocnice. 

 

ASI MÁM COVID. Ako som písal, s touto pliagou sa asi každý, skôr či neskôr stretne. Bolesti kĺbov, vysoké teploty,...

Uverejnil používateľ Miroslav Vetrík - osobná stránka Utorok 23. marca 2021

 

"Nedarilo sa mi znížiť vysoké teploty ( 10 dní som nepretržite mal 39 - 40 ) a potom začala mi klesať saturácia, čo som nevedel doplniť kyslíkovými tubami. Celková slabosť, závrate," komentuje priebeh ochorenia asistent poslanca Tarabu. Jeho stav sa však po pár dňoch zlepšil.

 

"Teploty mi znížili. Užívam antibiotiká. Stále som napojený na kyslíkovú masku, čo mi udržiava saturáciu v základných normách. Menšie vzdialenie bez masky (toalety, sprcha) ma veľmi vyčerpáva a vedie k závratom a dýchavičnosti. Preto hlboký odpočinkový režim," uviedol v najnovšom príspevku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies