Terminátor Vémola pokračuje v Oktagone, podpísal novú zmluvu

NETKY.SK • 12 Marec 2021, 17:10 • 2 min
Terminátor Vémola pokračuje v Oktagone, podpísal novú zmluvu

Asi najväčšou udalosťou vo svete československého MMA v roku 2019 bol prestup Karlosa „Terminátora“ Vémolu z organizácie XFN do spoločnosti Oktagon MMA.

slovakia

left justify in out

Český bojovník sa rozhodol správne, pretože XFN bojovala s finančnými problémami a začalo ju opúšťať čoraz viac zápasníkov. Medzitým sa z Oktagonu stala jasná jednotka a Vémola si tam našiel svoje miesto. Manažment mu dokonca povolil bojovať v turnaji Night of WarriorsTerminátor je u svojho chlebodarcu zjavne spokojný. Výsledkom je podpis nového kontraktu.

 

„Nedávno som podpísal s Oktagonom novú zmluvu na šesť zápasov. Počas nich teda neplánujem nikde odchádzať. S tímom sme vyjednali dobré podmienky, som spokojný. Viete však, ako to je, ak niekto dobre zaplatí, pôjdem,“ prezradil Vémola v rozhovore pre server Šport.sk.

 

 

Keďže väčšina bojovníkov stihne počas roka absolvovať dva až tri zápasy, zdá sa, že Vémola ostane v spoločnosti aj budúci rok, hoci má trochu iné tempo než ostatní. Za posledných šesť mesiacov napríklad stihol vystúpiť v troch zápasoch, ďalší ho čaká už čoskoro. 27. marca bude obhajovať svoj titul proti Slovákovi Milanovi Ďatelinkovi, ktorého si už stihol podať aj slovne.

 

„Ďatelinka bol priemerný bojovník s bilanciou 4-4. Odvtedy zvíťazil štyrikrát v rade, no s akými súpermi... Zdolal diskotékového zápasníka‚ Babu Jagu a boxera Davida Hoška. Skúsenosti prichádzajú s ťažkými zápasmi, nedajú sa natrénovať. Mal ich zbierať ďalej a potom skúsiť výzvu ako Vémola. Škoda pre Ďatelinku, pretože je talent. Dúfam, že ľudia na neho po prehre nezabudnú ako na Babu Jagu a ďalších, ktorých som porazil. Rozhodli sa pre päť minút slávy, nemôžem ich ľutovať,” adresoval mu štipľavý odkaz.

 

 

Vémola oslávi o štyri mesiace 36 rokov a ak sa mu podarí naplniť kvótu šiestich zápasov, na konte ich bude mať už 42. Legendárny fighter by si veľmi rád zopakoval odvetu s Attilom Véghom, jeho snom je však aj súboj s Yoelom Romerom, respektíve s inou legendou z UFC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies