Na Mallorce sú s Valjentom spokojní, slovenský obranca sa im upísal na ďalšie 4 roky

NETKY.SK • 25 Február 2021, 20:33 • 2 min
Na Mallorce sú s Valjentom spokojní, slovenský obranca sa im upísal na ďalšie 4 roky

ŠPANIELSKO - Slovenský futbalový obranca Martin Valjent predĺžil zmluvu so španielskym klubom RCD Mallorca až do rok 2025. Informuje o tom oficiálny web účastníka druhej najvyššej španielskej futbalovej súťaže.

slovakia

left justify in out

Najprv len na hosťovanie 

Dvadsaťpäťročný slovenský stopér prišiel do klubu už v auguste 2018, hosťovanie z talianskeho Chieva Verona sa v júni 2019 zmenilo na trvalý prestup, keďže si Mallorca na Valjenta uplatnila opciu.

 

img

 

Vyjadrenie slovenského stopéra 
"Som veľmi šťastný a veľmi hrdý. Cítim sa tu ako doma, sme ako rodina. Verím, že tím RCD Mallorca je kvalitný projekt a som veľmi šťastný, že som dostal možnosť zotrvať v klube dlhší čas," povedal na klubovom webe Martin Valjent, ktorý doteraz v drese RCD odohral 93 duelov a dosiahol v nich jeden presný zásah.

 


Valjenta okrem príjemného prostredia presvedčili aj vízie. "Hlavné myšlienky klubu sú veľmi jasné. Dúfam, že klubový dres budem nosiť ešte veľa rokov. Ak by sa nám podaril návrat do najvyššej súťaže, bolo by to fantastické."

 

"Myslím si, že sme na správnej ceste, no tiež viem, že je to mimoriadne dlhá a náročná cesta," myslí si slovenský reprezentant.

 

img

 

Fanúšikovia na štadiónoch citeľne chýbajú 
Aj jemu osobne chýbajú na tribúnach fanúšikovia. "Cítim, že to bez nich nie je ono. Myslím si, že aj moji spoluhráči to vnímajú rovnako. Nikde inde som sa necítil tak milovaný fanúšikmi ako tu. To je jeden z dôvodov, prečo som chcel zostať. Aj preto chcem klubu odovzdať ešte viac," dodal Valjent.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies