Sulík tvrdí, že lockdown nepriniesol očakávané výsledky a treba sa zamerať na e-karanténu

NETKY.SK • 11 Február 2021, 10:48 • 2 min
Sulík tvrdí, že lockdown nepriniesol očakávané výsledky a treba sa zamerať na e-karanténu

Podľa Sulíka je nevyhnutné zamerať sa na trasovanie a tzv. e-karanténu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Lockdown nepriniesol podľa ministra hospodárstva Richard Sulíka na Slovensku také výsledky, ako by sme si želali. Počas návštevy automobilky Jaguar Land Rover uviedol, že je možno načase zamyslieť sa, ako budeme ďalej bojovať proti koronavírusu. „Nemôžeme robiť stále to isté a čakať iný výsledok," skonštatoval. Podľa ministra je nevyhnuté zamerať sa na trasovanie a tzv. e-karanténu.

 

img


Aplikácia by podľa neho mala mať vysokú prioritu, a preto sa ponúkol, že sa danému projektu bude venovať. „Posnažíme sa, aby sme takúto aplikáciu čím skôr v slovenských podmienkach spojazdnili a odovzdali Národnému centru zdravotníckych informácií," povedal Sulík. Sám pritom priznáva, že tento projekt nemusí „klapnúť". Ak by sa však podaril, malo by to byť v blízkom čase, v rozmedzí týždňov a nie mesiacov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies