Situácia v Českej republike sa nezlepšuje, bude obmedzený pohyb osôb i zákaz návštev v nemocniciach

NETKY.SK • 29 Január 2021, 08:17 • 2 min
Situácia v Českej republike sa nezlepšuje, bude obmedzený pohyb osôb i zákaz návštev v nemocniciach

Česká republika pristupuje k prísnejším opatreniam. Vleky a lyžiarske strediská sú už neprístupné i nelyžiarom a v nemocniciach sú zakázané návštevy.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vzhľadom k tomu, že v Českej republike sa pandemická situácia nezlešuje, česká vláda sprísnila mimoriadne opatrenia proti šíreniu koronavírusu.

 

img

 

Prísnejšie pravidlá sa budú týkať voľného pohybu osôb, ubytovania v hoteloch, prevádzky lyžiarskych vlekov či zákazu návštev v nemocniciachNávštevy v domovoch pre seniorov budú možné iba za veľmi prísnych podmienok - s respirátorom a negatívnym testom na koronavírus. Výučba v autoškolách sa bude môcť uskutočňovať iba s respirátorom typu FFP2. Všetky zmeny začnú platiť od polnoci z piatka na sobotu.

 

img

 

 

 


Bude obmedzený voľný pohyb ľudí s výnimkou ciest do vlastných rekreačných objektov, ak sa tam vyberú členovia jednej domácnosti. Vleky a lanovky budú zatvorené aj pre nelyžiarov. Ubytovanie v hoteloch bude možné iba na účely služobných a pracovných ciest, čo klienti budú musieť preukázať písomným potvrdením a nemôžu mať so sebou rodinných príslušníkov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies