Dobré správy pre motoristov! Nové diaľničné úseky sa otvoria už tohto roku

NETKY.SK • 5 Január 2021, 13:25 • 2 min
Dobré správy pre motoristov! Nové diaľničné úseky sa otvoria už tohto roku

BRATISLAVA - Na motoristov čaká pre tento rok otvorenie niekoľkých úsekov diaľnic. Informoval o tom dnes prostredníctvom sociálnych sietí minister dopravy Andrej Doležal.

slovakia

left justify in out

Do 60 km nových ciest 

Za rezort výstavby a dopravy sa vyjadril, že ak všetko pôjde podľa plánu, v tomto roku sa otvorí približne 58 kilometrov diaľnic alebo rýchlostných ciest.

 

Nové úseky 

Konkrétne ide o D1 medzi Hričovským Podhradím a Lietavskou Lúčkou (11,3 kilometra), druhú polovicu bratislavského obchvatu D4/R7 (26 kilometrov), D1 - juhozápadný obchvat Prešova (7,9 kilometrov) a rýchlostnú cestu R2 Mýtna - Lovinobaňa, Tomášovce (13,5 kilometra).

 

img

 

Aj pred Vianocami 
"Som presvedčený, že v tomto roku začneme s výstavbou tunela Višňové," dodal minister dopravy a výstavby s tým, že naposledy ešte pred Vianocami sa podarilo rezortu otvoriť nový 6-kilometrový úsek diaľnice D3 Čadca, Bukov - Svrčinovec, čím motoristom na Kysuciach ušetrili až 30 minút času.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies