Stehlík má Pohár Lokomotivu, góloví Slováci, víťazný debut Šuplera

NETKY.SK • 13 September 2011, 15:50 • 2 min
Stehlík má Pohár Lokomotivu, góloví Slováci, víťazný debut Šuplera

Stehlík má Pohár Lokomotivu, góloví Slováci, víťazný debut Šuplera

slovakia

left justify in out

img

V repríze finále minulého ročníka medzinárodnej KHL vyhrali v pondelok hokejisti majstrovskej Ufy nad Atlantom Mytišči 5:3. Gólovo sa v zápase presadili aj slovenskí legionári, za domácich obranca Richard Stehlík, za hostí útočník Branko Radivojevič.
      Diváci boli v súboji svedkami veľkého obratu, keď Ufa prehrávala už 0:3. Tretí gól do jej siete strelil práve Radivojevič. Potom ale domáci zaťažili konto súpera piatimi gólmi, na 3:3 vyrovnal práve Stehlík. Zápas sa hral ako Pohár Lokomotivu na pripomienku leteckej tragédie hokejistov Lokomotivu Jaroslavľ, pri ktorej zahynul aj slovenský útočník Pavol Demitra.
      Gólový účet v novej sezóne si otvoril aj Dominik Graňák, ktorý v drese Dinama Moskva dal úvodný gól duelu na ľade tímu Severstal Čerepovec. Lenže k slovenskému obrancovi sa už nikto zo spoluhráčov nepridal a domáci napokon vyhrali 3:1.
      Vydarený vstup do sezóny zaznamenal aj slovenský tréner v službách CSKA Moskva Július Šupler, ktorého zverenci zvíťazili nad tímom Jugra Chanty-Mansijsk 3:2. Skóre zápasu otvoril v drese CSKA útočník Tomáš Surový, za hostí uzavrel gólový účet obranca Tomáš Starosta.
      Bilanciu kanadského bodovania si otvoril aj slovenský obranca obranca Radoslav Suchý, ktorý asistoval pri úvodnom góle Avangradu Omsk, ale hostia napokon prehrali na ľade Dinama Minsk 1:4.

      výsledky: Salavat Julajev Ufa - Atlant Mytišči 5:3 /R. Stehlík (Ufa) 1+0 - B. Radivojevič (Atlant) 1+0/, Traktor Čeljabinsk - Metallurg Novokuzneck 3:2 pp a sn, Víťaz Čechov - Torpedo Nižnij Novgorod 0:3, Severstal Čerepovec - Dinamo Moskva 3:1 /D. Graňák (Dinamo) 1+0/, CSKA Moskva - Jugra Chatny-Mansijsk  3:2 /T. Surový (CSKA) 1+0 - T. Starosta (Jugra) 1+0/, Dinamo Minsk - Avangard Omsk 4:1 /R. Suchý (Omsk) 0+1/

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies