Šatan odštartuje novú sezónu v Slovane, dohoda zatiaľ na mesiac

NETKY.SK • 9 September 2011, 15:40 • 2 min
Šatan odštartuje novú sezónu v Slovane, dohoda zatiaľ na mesiac

Šatan odštartuje novú sezónu v Slovane, dohoda zatiaľ na mesiac

slovakia

left justify in out

Aj s útočníkom Miroslavom Šatanon odštartuje novú extraligovú hokejovú sezónu Slovan Bratislava. Informuje o tom klubová internetová stránka s tým, že predbežne sa s vedením dohodol na obdobie jedného mesiaca do 7. októbra.
      Šatan by sa tak určite mal v tíme trénera Štefana Mikeša objaviť  v septembrových zápasoch Slovana, vrátane jeho domácich súbojov s HK Poprad, MsHK DOXXbet Žilina a HC'05 Banská Bystrica, ako aj v exhibičnom stretnutí proti New York Rangers. Generálny manažér belasých Maroš Krajči už nechal Šatanovi pripraviť dres s tradičným číslom 81.
      Slovan na samom začiatku sezóny postihla menšia smola a z rôznych dôvodov mu na istý čas vypadli viacerí útočníci. Najciteľnejšia je dočasná strata Miroslava Preisingera, ktorý sa v zápasoch European Trophy ukazoval vo vynikajúcom svetle a dokonca viedol klubové štatistiky v produktivite. Zranený sú tiež Jakub Cíger a Andrej Kudrna a otáznik nad štartom v úvodných zápasoch visí aj nad Jánom Lipianskym. Navyše Peter Šišovský sa z mesačného hosťovania vrátil do materského MHC Mountfield a otázka jeho prestupu je nateraz nereálna.
      V danej situácii tak prichádza výdatná posila v osobe Mira Šatana Slovanu viac ako vhod, aj keď ešte nie je úplne doriešené jeho prípadné dlhšie pôsobenie v bratislavskom klube. "Naďalej zotrvávame na pôvodnom stanovisku, že o Mirove služby máme záujem počas celej sezóny. Rokovania v tomto smere ešte nie sú uzatvorené. Ja verím, že sa napokon dohodneme," dodal generálny manažér HC Slovan Maroš Krajči.
      Miroslav Šatan sa už zapojil do záverečnej fázy prípravy Slovana.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies