Hanlon skončil - zväzová exekutíva ho odvolala

NETKY.SK • 19 Máj 2011, 07:32 • 2 min
Hanlon skončil - zväzová exekutíva ho odvolala

Hanlon skončil - zväzová exekutíva ho odvolala

slovakia

left justify in out

img

Slovenská hokejová reprezentácia bude mať po generálnom manažérovi aj nového šéftrénera. V stredu sa predčasne skončila misia Glena Hanlona, ktorá mala podľa platného kontraktu trvať do roku 2014.
      Kanadského kouča odvolal výkonný výbor Slovenského zväzu ľadového hokeja. Ešte počas rokovania exekutívy Hanlon vyšiel z miestnosti a prítomným médiám oznámil, že skončil a môže si hľadať novú robotu.
      Hanlon prevzal slovenský národný tím na jar minulého roka po tom, ako sa Ján Filc po úspešnej zimnej olympiáde vzdal kormidla. Kanaďan pôsobil s mužstvom na MS v Kolíne, kde však jeho zverenci nepostúpili do štvrťfinále a skončili až na 12. mieste. To, že na nedávnych MS v Bratislave vylepšili umiestnenie o dve priečky, nie je žiadny úspech, naopak, už štvrté uviaznutie reprezentácie pred bránami vyraďovačky MS v sérii považovala odborná a laická verejnosť za prepad. To, že Hanlon nevyťažil v domácom prostredí potenciál takmer maximálnej hráčskej kvality, ho napokon stálo aj miesto.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies