Blahu mal škrtiť Pročko, obaja sa vraj pobili

NETKY.SK • 10 Jún 2020, 15:18 • 2 min
Blahu mal škrtiť Pročko, obaja sa vraj pobili

Poslanec opozičnej strany Smer-sociálna demokracia Ľuboš Blaha tvrdí, že ho v parlamentnom bufete napadol a škrtil poslanec vládneho hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Jozef Pročko.

slovakia

left justify in out

Ten to odmieta a hovorí, že Blaha ho mal vulgárne urážať a nadávať mu do smradľavých opíc.

 

Opozičný poslanec však trvá na svojom a na sociálnej sieti napísal, že Pročko ho "chytil za krk, zúrivo ním lomcoval" až musel zasiahnuť čašník.

 

"Ten človek je agresívny psychopat, nedokáže sa ovládať, spory rieši násilím ako nejaký mafián z 90. rokov," napísal Blaha na sociálnej sieti s tým, že na vládneho poslanca podáva trestné oznámenie.

 

Pročkova verzia je taká, že Blaha mu v bufete vulgárne nadával. "Spýtal som sa ho, čo si to dovoľuje a prečo mi tyká? Na to mi povedal, že som smradľavá opica a bude mi tykať, kedy sa mu zachce," uviedol Pročko, ktorý tvrdí, že sa opozičného poslanca ani nedotkol. "Napadnúť Blahu to je pre mňa ako zmlátiť postihnuté dieťa," dodal poslanec OĽaNO.

 

Pročko, ktorý bol v minulosti známy ako televízny moderátor, v stredu v pléne povedal, že poslanci Smeru Robert Fico a Ľubomír Vážny sú pod vplyvom alkoholu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies