Príčinou vzniku požiaru auta bolo úmyselné zapálenie neznámou osobou

NETKY.SK • 14 Júl 2011, 16:14 • 2 min
Príčinou vzniku požiaru auta bolo úmyselné zapálenie neznámou osobou

Príčinou vzniku požiaru auta bolo úmyselné zapálenie neznámou osobou

slovakia

left justify in out

V Trnave na Hlbokej ulici horelo dnes v noci osobné motorové vozidlo Mercedes SL500. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Ivan Peťko.
      "Požiar bol ohlásený na Operačné stredisko Okresného riaditeľstva HaZZ Trnava dnes o 2.45 hodine. Na miesto udalosti sme vyslali 6 príslušníkov HaZZ s technikou MB Atego a CAS 30 Iveco Trakker, ktorí po príchode zistili, že osobné motorové vozidlo Mercedes SL500 bolo celé zachvátené plameňmi," uviedol Peťko s tým, že na mieste udalosti sa nachádzali aj policajti. "Na lokalizáciu a následnú likvidáciu požiaru nasadili príslušníci vysokotlakový prúd," pokračoval. Pri požiari použili aj dýchacie prístroje.
      Podľa slov hovorcu miesto udalosti monitorovali hasiči pomocou termovíznej kamery. "Predbežnú škodu na vozidle vyčíslili na 15.000 eur. Príčinou vzniku požiaru bolo úmyselné zapálenie neznámou osobou," konštatoval Peťko.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies