Novým predsedom Správy štátnych hmotných rezerv sa stal Ján Rudolf

NETKY.SK • 14 Máj 2020, 12:25 • 2 min
Novým predsedom Správy štátnych hmotných rezerv sa stal Ján Rudolf

Kabinet premiéra Igora Matoviča vo štvrtok zrušil poverenie na dočasné riadenie Správy štátnych hmotných rezerv SR Lucii Gocníkovej a vymenoval do funkcie predsedu SŠHR Jána Rudolfa.

slovakia

left justify in out

Profil Jána Rudolfa

Nový predseda SŠHR doteraz pôsobil ako poradca ministra hospodárstva Richarda Sulíka a ako expert liberálov na eurofondy. Od roku 2008 do roku 2019 bol odborným asistentom na Ekonomickej univerzite v Bratislave a Vysokej škole ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave. V štátnej správe Rudolf pracoval už v rokoch 2006 a 2007 ako generálny riaditeľ sekcie stratégie rozvoja regiónov Ministerstva výstavby a regionálneho rozvoja SR.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ján Rudolf (@jan_rudolf_sas),

 

Kajetána Kičuru odvolali v marci 

Bývalého predsedu hmotných rezerv Kajetána Kičuru vláda odvolala koncom marca pre pochybenia pri obstarávaní zdravotníckeho materiálu v súvislosti s pandémiou ochorenia COVID-19. Kičuru od konca apríla pre obvinenia z iných trestných činov väzobne vyšetruje Národná kriminálna agentúra.

 

img

 

J. Hečka, ktorý predal byty Kičurovmu synovi, našli mŕtveho

Na chate v Oščadnici našli v noci zo stredy 13. mája na štvrtok obeseného Jána Hečka, ktorý predal synovi bývalého šéfa Štátnych hmotných rezerv SR Kajetána Kičuru dva lukratívne byty v centre Bratislavy značne pod cenu. Informuje o tom internetový portál tvnoviny.

 

"Ohliadajúci lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie, bola nariadená zdravotná – bezpečnostná pitva. Vec je preverovaná ako podozrenie z usmrtenia," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

 

Viac o prípade Kajetána Kičuru sa dozviete v článku "Správa štátnych hmotných rezerv prišla o svojho predsedu, odvolala ho vláda SR" alebo pod hashtagom #kicura

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies