Slovensko eviduje 16 nových prípadov

NETKY.SK • 7 Máj 2020, 09:43 • 2 min
Slovensko eviduje 16 nových prípadov

BRATISLAVA - Počas stredy (6. 5.) pribudlo na Slovensku 16 prípadov nákazy novým koronavírusom. Celkovo tak Slovensko má 1445 prípadov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Aktuálne údaje 

Doposiaľ sa vykonalo celkovo 109 767 testov, počas stredy sa ich spravilo 5161. Celkovo sa z ochorenia COVID-19 vyliečilo už 762 ľudí, z toho za stredu zaznamenali 21 vyliečených.

Hospitalizovaných je 162 osôb, z toho v 35 prípadoch ide o ľudí s potvrdeným ochorením COVID-19. Na jednotkách intenzívnej starostlivosti sú štyri osoby a jedna je na pľúcnej ventilácii.

 

img

 

Na Slovensku počas stredy pribudlo jedno úmrtie pacienta s pozitívnym testom na nový koronavírus. Celkový počet úmrtí je 26.

 

Koľkí pacienti pribudli a v ktorých krajoch? 

Deväť nových prípadov pribudlo počas stredy v Nitrianskom kraji, tri v Bratislavskom kraji, dva v Žilinskom a zhodne po jednom novom prípade zaznamenali v Banskobystrickom a Košickom kraji. V Prešovskom, Trenčianskom a Trnavskom kraji nepribudol počas stredy žiaden nový prípad.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies