Právo na život v rámci EÚ treba podľa Harabina zmeniť

NETKY.SK • 26 Marec 2020, 15:34 • 2 min
Právo na život v rámci EÚ treba podľa Harabina zmeniť

Európska únia zvádza momentálne ťažký boj s koronavírusom. Podľa slovenského politika a bývalého sudcu Najvyššieho súdu SR Štefana Harabina však jej elity nevidia nič pozitívne na krajinách, z ktorých si, ako sa v článku uvádza, berú istým spôsobom príklad.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Názory EÚ

Situácia na Slovensku, resp. v západnej Európe je podľa Štefana Harabina taká, že na adresu Číny či Ruska nie je počuť nič dobré. "Po ekonomickej či sociálnej stránke je tam všetko zlé. Ľudia v týchto krajinách hladujú, zbytočne umierajú a nevedia sa dovolať svojich základných práv," tvrdí líder strany Vlasť a bývalý sudca Najvyššíeho súdu SR.

 

img

 

Princípy fungovania sú správne

Ďalej sa Harabin vyjadril, že šírenie koronavírusu po celom svete ukazuje jednu veľmi dôležitú vec, a síce, že princípy, na ktorých stojí fungovanie celého systému, sú správne. "Zabezpečuje preukázateľne efektívnym spôsobom právo na život pri každom jedincovi," dodal.

 

img

 

Vzor 

Podľa lídra strany Vlasť to nie je Európska únia (EÚ), ktorá pomáha Rusku a Číne v boji proti koronavírusu, ale je to práve naopak. "Tieto dve krajiny učia EÚ ako chrániť a uplatňovať to najzákladnejšie právo každého človeka, právo na život," vyjadril sa na záver.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies