Na Brillance Fashion Talent predvedú svoje modely aj návrhárky z Izraela

NETKY.SK • 28 September 2011, 17:37 • 2 min
Na Brillance Fashion Talent predvedú svoje modely aj návrhárky z Izraela

Na Brillance Fashion Talent predvedú svoje modely aj návrhárky z Izraela - Pre ženy Sviežu, farebnú a originálnu izraelskú módu predvedú na finálovom večere 5. ročníka súťaže Brillance Fashion Talent štyri mladé návrhárky z Izraela.

slovakia

left justify in out

img

Sviežu, farebnú a originálnu izraelskú módu predvedú na finálovom večere 5. ročníka súťaže Brillance Fashion Talent štyri mladé návrhárky z Izraela. Na jednom móle so slovenskými a českými talentami sa v Bratislave predstavia Yaary Argaman, Shirly Lasry, Tamar Cohen a Anat Martkovich, ktorá osobne zavíta na módnu šou. TASR informovala Zuzana Kizáková z Izraelského veľvyslanectva na Slovensku.
Všetky štyri dizajnérky absolvovali štúdium na prestížnej Shenkar College of Engineering and Design v Izraeli. "V tejto módnej mekke sa kedysi učil aj umelecký šéf celosvetového módneho domu Lanvin, návrhár Alber Elbaz, o ktorom sa hovorilo aj ako o favorizovanom nástupcovi návrhára Johna Galliana v značke Dior," doplnila Kizáková s tým, že zo slávnej vysokej školy zavíta na Slovensko aj vedúca profesorka odevného dizajnu Rachel Berman Hadari. Spolu so slovenskými a českými osobnosťami v oblasti módy zasadne do poroty, ktorá rozhodne o víťazovi tohtoročného Brillance Fashion Talent.
"Hadari zároveň odovzdá najväčšiemu talentu špeciálne ocenenie. Izraelské veľvyslanectvo na Slovensku spolu so Shenkar College venovali do súťaže návštevu a stáž na tejto prestížnej škole," dodala.
Finálový večer 5. ročníka súťaže Brillance Fashion Talent sa uskutoční vo štvrtok 29. septembra v nákupnom centre na petržalskej strane Dunaja. Workshop Rachel Berman Hadari sa bude konať v piatok 30. septembra o 11.00 hodine na Vysokej škole výtvarných umení.

 

img

 

>Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies