Mercedes predstavil lakovanie pre sezónu 2020

NETKY.SK • 10 Február 2020, 13:34 • 2 min
Mercedes predstavil lakovanie pre sezónu 2020

Majstrovská stajňa dnes všetkých fanúšikov príjemne zaskočila. Ako to už býva zvykom, v tomto čase sa začínajú pomaly odhaľovať monoposty pre sezónu 2020. Mercedes to mal v pláne na tento piatok, no svoj nový skvost sa rozhodol ukázať svetu už dnes.

slovakia

left justify in out

Mercedes ako prvý

Hlavné predstavovanie nového vozu sa pritom uskutoční podľa plánu v piatok 14. februára. Dnes sa však stajňa predstavila s novým lakovaním. Už na prvý pohľad je jasné, že Mercedes získal nového partnera. Ide o spoločnosť INEOS, ktorá by mala spolupracovať s Mercedesom na minimálne 5 rokov. Je už teda jasné, že stajňa v najbližšom období kolotoč F1 neopustí.

 

img

 

Viditeľný nový partner

Na prvý pohľad sa zdá, že nové lakovanie je identické s tým minuloročným, avšak je tu badať isté zmeny. Do očí v prvom rade udrie meno sponzora na vrchu monopostu, ktoré je napísané na červenom pozadí. Podobne je to vyriešené aj na bočniciach predného krídla. INEOS na novom Mercedese okrem iného uvidíme aj na "svätožiari" a na zadnom krídle zozadu. 

 

img

 

Mierne zmeny

Lakovanie sa trochu upravilo. Na prvý pohľad sa zdá, že nos Mercedesu má jemnejšiu sivú farbu. Na bokoch predného krídla, z ľavej aj pravej strany, zvolila stajňa čiernu farbu, ktorá je rozdelená od tradičnej striebornej zeleným pásom značky farby PETRONAS.

 

img

 

Nový motor

Zvuk nového motora bol odhalený zatiaľ len cez audioukážku. Mercedes túto nahrávku uverejnil minulý týždeň.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies