Lobotka zrýchľuje hru Neapolu, januárová posila sa osvedčuje

NETKY.SK • 4 Február 2020, 14:13 • 2 min
Lobotka zrýchľuje hru Neapolu, januárová posila sa osvedčuje

TALIANSKO - pondelkovom zápase 22. kola talianskej Serie A medzi Sampdoriou Janov a SSC Neapol (2:4) dostal slovenský futbalový stredopoliar Stanislav Lobotka príležitosť nastúpiť v drese "partenopei" od začiatku stretnutia.

slovakia

left justify in out

Posily Neapolu sa predviedli

Na trávniku Štadióna Luigiho Ferrarisa pobudol do 61. min, keď ho vystriedal Nemec Diego Demme. Tento ťah sa Neapolu nakoniec vyplatil, pretože Nemec sa stal autorom víťazného gólu.

 

 

Slová chvály od Rambaudiho
Podľa niekdajšieho talianskeho reprezentanta Roberta Rambaudiho podal slovenský legionár dobrý výkon. "Demme a Lobotka sú veľmi odlišní hráči. Slovák vie lepšie zrýchľovať akcie. Gattuso proti Sampdorii nasadil Demmeho, keď sa Neapol ocitol v ťažkostiach. Myslím si však, že títo dvaja by mohli nastupovať spoločne - Demme v strede a Lobotka viac vpravo," poznamenal 54-ročný bývalý hráč Lazia Rím či Atalanty Bergamo.

 

img

 

SSC stúpa čoraz vyššie
Neapol v Janove nadviazal na domáce víťazstvo nad majstrovským Juventusom Turín (2:1) a zdá sa, že mužstvo spod Vezuva sa opäť dostáva do dobrej formy. V tabuľke mu patrí 10. miesto. To však nič neznamená, pretože vo vyrovnanej ligovej tabuľke stráca na priečky do pohárovej Európy už iba dva body.

 

img

 

Hrotový útočníl Milik
"Vyzerá to tak, že nepriaznivé obdobie máme za sebou. Konečne sa nám začalo dariť, ale musíme vytrvať v poctivej práci. Náš tím sa januárovými nákupmi posilnil a dnes naše víťazstvo zariadil jeden z nováčikov - Diego Demme," povedal na klubovom webe poľský útočník Neapolčanov Arkadiusz Milik.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies