V Monaku chce uspieť Vettel aj Hamilton

NETKY.SK • 26 Máj 2011, 10:06 • 2 min
V Monaku chce uspieť Vettel aj Hamilton

V Monaku chce uspieť Vettel aj Hamilton

slovakia

left justify in out

img

Nemecký pilot seriálu Formula 1 Sebastian Vettel chce v nedeľu triumfovať aj na Veľkej cene Monaka.
      "Monako je klasika. Milujem tento okruh. Ale Monako bude len z polovice pekné, ak tu nevyhrám aspoň jednu Grand Prix," vyhlásil Vettel.
      Obhajca titulu mal fantastický štart aj do aktuálneho ročníka F1. Mladému Nemcovi sa podarilo vyhrať štyri z piatich úvodných pretekov a jednoznačne kraľuje poradiu pilotov. Na nedeľňajšej Veľkej cene Španielska však bojoval s problémami so systémom KERS a celý čas odolával tlaku Brita Lewisa Hamiltona z McLarenu.
      Systém KERS bude mať v zákrutách mestskej Veľkej ceny v Monaku oveľa menšie využitie, ale Hamiltonova konkurencieschopnosť v kombinácii s tretím miestom Jensona Buttona dáva McLarenu nádej na dostihnutie monopostov Red Bull.
       "To, že sme schopní vytvárať tlak na Red Bull, vzhľadom na okolnosti, je vcelku úspech," vyhlásil Hamilton, ktorý podobne ako Vettel chce v Monaku triumfovať. "Už teraz sa teším na Monako. Je to okruh, kde je vysoká rýchlosť menej dôležitá a zmenu môže urobiť samotný pilot, takže by to mali byť pre nás silné preteky," uzavrel bývalý majster sveta.
Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies