Mourinho plánuje skončiť s Tottenhamom v prvej štvorke anglickej ligy

NETKY.SK • 13 December 2019, 19:33 • 2 min
Mourinho plánuje skončiť s Tottenhamom v prvej štvorke anglickej ligy

LONDÝN - Tréner futbalistov anglického klubu Tottenham Hotspur Jose Mourinho vyjadril presvedčenie, že Spurs sa na konci sezóny umiestnia v najlepšej štvorke Premier League. Uviedol tak len necelý mesiac po nástupe do svojej funkcie.

slovakia

left justify in out

Jeden z najznámejších futbalových trénerov Portugalčan José Mourinho nahradil počas aktuálnej sezóny na lavičke londýnskeho Tottenhamu Mauricia Pochettina, ktorý v predchádzajúcej sezóne dostal Spurs až do finále Ligy majstrov. V tej aktuálnej sa tímu pod vedením argentínskeho kouča nedarilo a Mourinho káder prevzal s 12-bodovým mankom na štvrtú Chelsea Londýn.

 

img

 

Tottenham následne vyhral tri zo štyroch ligových stretnutí a náskok stiahol na 6 bodov. "Vieme kam patríme. Nepatríme na miesta v strede tabuľky, kde sme teraz a už vôbec nie do spodnej desiatky," uviedol Mourinho. 

 

img

 

Podľa jeho názoru "kohúti" disponujú dostatočným talentom, aby cieľ splnil. Mourinho na lavičku nastúpil tesne pred decembrovým nahusteným programom. "Potrebujeme viacej tréningov. Momentálne však na to nie je priestor. Po pravde, som z toho trochu zúfalý. Mám veľmi rád predsezónnu prípravu a prácu s hráčmi, no momentálne to nejde," dodal.

 

Portugalský tréner sa týmto vyhlásením akoby chcel možno aj ospravedlniť za poslednú prehru v Lige majstrov na pôde Bayernu Mníchov 1:3. Je však pravda, že svojho kanoniera Harryho Kanea do Nemcka nebral a dal mu voľno.

 

img

 

Tottenham čaká v nedeľu duel na pôde tabuľkového suseda Wolverhampton Wanderers. "Vlci" sú na 6. mieste o bod pred siedmym Tottenhamom.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies