Do kín príde film na motív knihy The Call of The Wild s Harrisonom Fordom

NETKY.SK • 13 December 2019, 11:45 • 2 min
Do kín príde film na motív knihy The Call of The Wild s Harrisonom Fordom

Štúdio 20th Century Fox nám prinieslo trailer k novo chystanému filmu Volanie divočiny. Ide o príbeh inšpirovaný novelou The Call of The Wild (1903) od autora Jacka Londona.

slovakia

left justify in out

V knižke sa príbeh točí okolo bernardína menom Buck, ktorý žije normálny život na ranči v Kalifornii. Jedného dňa je ale ukradnutý, prevezený na Aljašku a predaný do psieho záprahu.

 

Žiadna srdcervúca cesta domov ho ale nečaká. Ak chce Buck prežiť, musí sa prispôsobiť. V domestikovanom Bernardínovi sa začnú prebúdzať jeho prastaré pudy a bojuje o svoje miesto vo svorke. 

 

Trailer ale pôsobí skôr dojmom, že Buckovi sa podarí svojím väzniteľom utiecť a ujme sa ho osamelý dobrodruh John (Harrison Ford), ktorý tu hľadá zlato.

 

Spoločne sa vydajú na púť do aljašskej divočiny, z ktorej sa buď vrátia ako boháči alebo vôbec. Postupom času vzniká medzi Johnom a Buckom silné puto priateľstva.

 

Neviem, či v Hollywoode vymreli všetci psi alebo je proste pre produkciu jednoduchšie dorobiť psa cez počítač. Asi to bude tou jeho mimikou, ktorá dosť pripomína človeka, Buck pôsobí umelo. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies