Messi v drese Barcelony opäť zažiaril

NETKY.SK • 2 December 2019, 13:34 • 2 min
Messi v drese Barcelony opäť zažiaril

MADRID - Víťazná séria FC Barcelona proti Atleticu Madrid je v domácej španielskej lige priam neuveriteľná. Kataláncom sa podarilo tútbilanciu ešte zlepšiť a to víkendovým zápasom na štadióne Wanda Metropolitano v Madride. O jediný gól zápasu sa postarala najväčšia hvieda blau granas Lionel Mesii.

slovakia

left justify in out

Tímto tesným víťazstvom sa FC Barcelona dostala do čela La Ligy, kde má síce rovnaký počet bodov ako najväčší rival Real Madrid, ale je pred ním o skóre.  

 

Barcelonský kráľ skóroval

Štyri minúty pred vypršaním riadneho hracieho času si Messi narazil loptu s Luisom Suarezom a ľavačkou zakrútil loptu spoza šestnástky presne k pravej žrdi. "V takýchto tesných a intenzívnych zápasoch je vždy veľká výhoda mať Lea v tíme," povedal Valverde. "Sú to pre nás dôležité tri body, víťazstvo nám pomôže aj z psychickej stránky. Dodá nám sebavedomie do tohto predvianočného obdobia," citovala trénera Barcelony agentúra AFP.

 

img

 

Pre Messiho to bol deviaty zásah v aktuálnej sezóne. Proti Atléticu sa Argentínačanovi darí, veď do jeho siete sa trafil už 30-krát. Pomohol tak "Barce" predĺžiť ligovú sériu bez prehry proti Atleticu na 19 zápasov. Naposledy "Los Colchoneros" zdolali Barcelonu v La Lige vo februári 2010. "Odohrali sme výborný zápas, no keď Leo dostane šancu, vie urobiť rozdiel. Takéto veci sú pre neho neuveriteľne jednoduché, preto je najlepší," pochválil Messiho domáci Saul Niguez.

 

 

Griezmann prvýkrát v Madride ako hráč Barcy 

Útočník hostí Antoine Griezmann nastúpil proti svojmu bývalému klubu a pri každom dotyku s loptou si "užil" piskot od domácich fanúšikov. "Vyzeralo to tak, že Messi je na dlhý čas vypojený z hry, no keď dostal šancu, uvoľnil sa a strelil parádny gól," komentoval rozhodujúci moment stretnutia tréner madridského klubu Diego Simeone. Atletico sa po prehre prepadlo zo štvrtej priečky na šiestu. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies