Dvojníčka Ariany Grande je na nerozpoznanie od speváčky

NETKY.SK • 28 November 2019, 17:43 • 2 min
Dvojníčka Ariany Grande je na nerozpoznanie od speváčky

Ariana Grande je popová speváčka, ktorá si svojim hlasom získala priazeň tisícov fanúšikov. Na Instagrame má vyše 167 miliónov sledovateľov, no jedna z jej fanúšičiek je výnimočná.

slovakia

left justify in out

Paige Niemann je známa „tiktokerka“, ktorá poriadne rozpálila internet. Mladá dievčina sa tak veľmi podobá na slávnu Arianu, že niektorí Arianiny fanúšici ani nevedia podľa fotky určiť, ktorá z nich je na nej.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the love of my life

Príspevok, ktorý zdieľa Ariana Grande (@arianagrande),

 

Paige nosí vysoký cop, veľké mihalnice a celkovo svoj štýl prispôsobila tak, aby sa čo najviac na svoj idol podobala. Na sociálnej sieti Tik Tok tvorí paródie, vďaka čomu sa stala virálnou. Následne si ju všimla aj sama Ariana, ktorá sa vyjadrila, že ich podoba ju až desí.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝘐𝘴𝘴𝘢 𝘮𝘰𝘰𝘥, 𝘐𝘴𝘴𝘢 𝘷𝘪𝘣𝘦 💫

Príspevok, ktorý zdieľa ♡ 𝒫𝒶𝒾𝑔𝑒 ♡ (@paigeniemann),

 

 

"Pamätám si, že som sa triasla a bola som veľmi šťastná, že si ma všimla!" vyjadrila sa Paige. "Ariane ďakujem za to, že je takým úžasným vzorom pre chlapcov a dievčatá. Inšpirovala aj mňa a mnoho ďalších."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies