Žilina si dá na Nitru pozor, nový kouč Ružomberka začne u lídra

NETKY.SK • 23 September 2011, 22:01 • 2 min
Žilina si dá na Nitru pozor, nový kouč Ružomberka začne u lídra

Žilina si dá na Nitru pozor, nový kouč Ružomberka začne u lídra

slovakia

left justify in out

img

Futbalová Corgoň liga 2011/2012 ponúkne v 10. kole súboj lídra z Trnavy s Ružomberkom, na ktorého lavičke bude debutovať nový tréner Aleš Křeček. Český kouč vymenil na poste bývalého kormidelníka slovenskej reprezentácie Ladislava Jurkemika.
Už v piatok šiesta Banská Bystrica privíta siedmy ViOn Zlaté Moravce, "vojaci" majú zatiaľ najpotentnejší útok v súťaži so 14 gólmi. ViOn naposledy prehral doma s Trnavou 0:1, stratené body by privítal získať na Štiavničkách. V sobotu majstrovský Slovan Bratislava hostí MFK Košice na Pasienkoch už o 15.30, zverenci trénera Vladimíra Weissa potrebujú výhru, a ešte viac aj dobrý herný prejav ako soľ. Po postupe do 3. kola Slovnaft Cupu cez treťoligový Pezinok (1:0) sa turbulentná situácia v klube trošku upokojila, ale až sobota dá odpoveď na otázku, ako hráči zareagujú na zdvihnutý prst hlavného kouča.
V ďalších súbojoch piata Senica hostí poslednú Dunajskú Stredu, ktorá sa ale poslednou výhrou nad Slovanom dotiahla len na rozdiel bodu od 11. Prešova. Vedenie "koňarov" cez týždeň "vyvetralo" v kabíne vyradením Mariána Farbáka z kádra a najvyššou pokutou v histórii klubu pre Davida Čepa, bude preto zaujímavé sledovať, ako sa tento krok odrazí na ihrisku s umelou trávou v Trenčíne. AS má na Prešov dvojbodový náskok, v prípade výhry hostia Trenčanov v tabuľke preskočia.
Zaujímavý zápas sa bude hrať aj pod Dubňom, kde päťnásobný slovenský majster Žilina bude čeliť Nitre. Pôjde o duel druhého s tretím a domáci síce očakávajú náročný súboj, ale hotujú sa získať všetky tri body. "Nitra má veľmi rýchly prechod do útoku. Pozor si treba dať nielen na zakončovateľa Šimoneka. Bodovať proti tomuto súperovi nebude jednoduché, ale my chceme konečne potvrdiť známy slogan, môj dom, môj hrad. Pred svojimi divákmi chceme byť úspešní. Jednoznačne pôjdeme za víťazstvom," povedal pre klubový web tréner "šošonov" Ľubomír Nosický.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies