FOTO: Ako vyzerajú hviezdy obľúbenej teenagerskej komédie American Pie dnes?

NETKY.SK • 15 Júl 2019, 13:51 • 2 min
FOTO: Ako vyzerajú hviezdy obľúbenej teenagerskej komédie American Pie dnes?

Obľúbená teenagerská komédia oslavuje 20 rokov od premiéry prvého filmu, ako sa odvtedy zmenili jej hlavní predstavitelia?

slovakia

left justify in out

Zrejme len málokto z nás nikdy nepočul o komédii American Pie. Na Slovensku ju vysielali pod názvom Prci, prci, prcičky. Išlo o teenagerský film, ktorý mal 4 časti s pôvodnými hercami a vtipnými scénami nás rozosmieva dodnes. Povedali by ste ale, že od premiéry prvého dielu uplynulo už 20 rokov?

 

Bol to práve prvý film American Pie, ktorý sa stal akousi „klasikou“ deväťdesiatych rokov a zároveň bol aj najúspešnejším z jednotlivých častí. A  na počesť výročia jeho premiéry sa pôvodní herci z filmu stretli a urobili si spoločnú fotografiu, ktorú uverejnili na sociálnej sieti.

 

Herci sa stretli pri natáčaní špeciálu programu Entertainment Tonight, kde sa v spomienkach vracali k príprave jednotlivých scén. Dnes už 40-roční „teenageri“ sa stali známymi po celom svete práve vďaka tomuto filmu, ktorý im otvoril dvere aj k mnohým iným filmovým rolám.

 

Aby mali na 20. výročie premiéry spomienku, Alyson Hannigan, predstaviteľka Michelle, uverejnila na Instagrame ich spoločnú fotografiu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Sorprendente! El reparto de #AmericanPie se juntó y celebró el aniversario 20 de la película ❤️💪

Príspevok, ktorý zdieľa Cinescape (@cinescape.pe),

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies