Tureckú reprezentáciu čakalo po prílete na Island nemilé prekvapenie

NETKY.SK • 10 Jún 2019, 12:49 • 2 min
Tureckú reprezentáciu čakalo po prílete na Island nemilé prekvapenie

REYKJAVÍK - V dnešných hodinách podalo Turecko protest z dôvodu zlého zaobchádzania s futbalovou reprezentáciou na letisku v Islande. Tureckú reprezentáciu tu čaká zajtra kvalifikačný zápas na ME 2020.

slovakia

left justify in out

Turci sú názoru, že pracovníci letiska v Keflavíku nezaujali profesionálny prístup. Najprv ich nechali čakať 3 hodiny na pasovej kontrole, a následne sa museli podrobiť ešte viacnásobnej prehliadke. 

 

 

Proti tomuto postupu Islanďanov vystúpili minister zahraničných vecí Mevlüt Cavusoglu aj prezident Recep Tayyip Erdogan. Spoločne obvinili Island z nešportového správania. "Prístup k tureckej futbalovej reprezentácii bol neakceptovateľný. Išlo o porušenie diplomatických zvyklostí, niet pochýb, že v reakcii spravíme, čo budeme musieť," vyhlásil Cavusoglu prostredníctvom twitteru. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sevdiğim manzara. #İstanbul #Bosphorus #VahdettinKöşkü #DahaGüzelOlacak

Príspevok, ktorý zdieľa Mevlüt Çavuşoğlu (@mevlutcavusoglu),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies