FOTO: Taxikárovi zakázali pracovať v šortkách, vyriešil to vskutku vtipne

NETKY.SK • 6 Jún 2019, 12:48 • 2 min
FOTO: Taxikárovi zakázali pracovať v šortkách, vyriešil to vskutku vtipne

Istý španielsky taxikár sa odmietol zmieriť s tým, aby počas letných horúčav pracoval v dlhých nohaviciach a svojím originálnym riešením pobavil internet.

slovakia

left justify in out

Jorge je taxikárom v španielskom meste Vigo, kde v októbri minulého roka prijali nové nariadenie pre vodičov taxislužieb. Tí po už viac nemôžu svoje služby poskytovať v športovom oblečení, krátkych nohaviciach, žabkách či sandáloch. Ale ako sa dá prežiť niekoľkohodinová služba šoféra v tropických teplotách, aké momentálne v Španielsku panujú?

 

img

 

Je jasné, že mesto chcelo podporiť úroveň taxislužieb a tým zvýšiť komfort cestujúcich, ktorí za odvoz platia. Ako uviedol Jorgeov nadriadený, taxikár je vzdelaný a slušný človek a svoje auto má vždy čisté, preto celkom dobre nerozumie jeho „rebélii“. Jorge totiž využil medzierku v zákone a namiesto zakázaných krátkych nohavíc si dal ušiť bielu letnú sukňu, ktorú nariadenie nezakazuje.

Jorge sa k svojmu počinu odmietol vyjadriť, povedal len, že jeho cieľom nebolo dostať sa do pozornosti médií, ale zabezpečiť si počas práce pohodlie. Vedenie taxislužby, pre ktorú kreatívny muž pracuje, zatiaľ vo veci nijako nekonalo, no je pravdepodobné, že pokiaľ situácia potrvá, bude musieť zasiahnuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies