Východ Slovenska ovládne OKTAGON

NETKY.SK • 25 Apríl 2019, 10:54 • 2 min
Východ Slovenska ovládne OKTAGON

BRATISLAVA-Východ Slovenska opäť ožije na vlne zmiešaných bojových umení. Do Košic mieri hneď 14 atraktívnich zápasov v podání domácich hviezd, talentov a taktiež elitných bojovníkov zo všetkých kútov Česka a Slovenska.

slovakia

left justify in out

Hlavné slovo bude mať Jozef Wittner. Najúspešnějšia domáca hviezda s famóznou bilanciou 11-1, bude čeliť nebezpečnému maďarskému bojovníkovi, ktorý si o svoju šancu sám povedal a hlavne skvelými výkonmi. Adam Horváth (8-3) má na svojom konte skalpy mien ako Andrés Raška alebo Vasil Ducár, a do svojej zbierky by rád pridal aj Wittnera. Na svojom konte majú obaja dohromady celkom 14 submisí!

 

K vysnívanému zápasu s Tomášom Deákom o post československej jednotky bantamovej váhy by sa ďalším víťazstvom rád priblížil elitný český bojovník Filip Macek (20-14). Skúseného bojovníka s vlnou 4 víťazstiev v rade čaká v Košiciach jeho posledný premožiteľ - Dmytro Vlasiuk (4-1).

 

img

 

Chýbať nemôže ani tradične atraktívna bitka ťažkých váh. Zverenec Attilu Végha, Martin Buday (5-1), by sa rád dostal bližšie k titulovej šanci s Michalom Martinkom. V ceste mu bude stáť nebezpečný Orlov, ktorý si svoje prvé profesionálne víťazstvo pripísal rovno vo Fight Nights Global, mimo to sa pýši aj mnohými úspechmi zo zápasenie.

 

Svojím umením a strhujúcimi zápasmi sa predstaví aj dobre známy Ronald Paradeiser (8-5).

Adeptom na zápas večer je bezpochyby bitka domáceho matadora Gabriela Toroka (2-5) s bývalým reprezentačným boxerom Davidom Hoškom (1-1-1), ktorý je odhodlaný konečne naplno predviesť svoj MMA potenciál.

 

 

Bitkou českého a slovenského talentu by sa dal nazvať zápas, ktorý odštartuje hlavnú kartu. Denis Tripšanský (3-1) je po skalpe miestného šampióna možno najhorúcejším želiezkom z východnej MMA liahne, a je to tiež bojovník, ktorý neuhne pred žiadnou ťažkou ​​výzvou. Do Košíc jeho ambície totiž príde otestovať český talent Tomáš Kvapil (5-1). Skoro po dvoch rokoch sa vracia späť do Oktagon a zaujíma ho jediné, titul šampióna.

 

Tešiť sa môžeme aj na známe mená z OKTAGON Výzvy. Finalista tretej série Jakub Dohnal,  či Ján Velič. O veľké víťazstvá pred domácim publikom by si tiež radi povedali Samuel Daňko a  Ján Hudák.

 

img

 

Turnaj s 14 zápasmi v košickej Crow arény odštartuje od 17:00. Lístky sú k dispozícií na Tickteportal.sk

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies