FOTO + VIDEO: Airbnb ponúka nocľah v múzeu Louvre

NETKY.SK • 5 Apríl 2019, 12:08 • 2 min
FOTO + VIDEO: Airbnb ponúka nocľah v múzeu Louvre

Snívali ste niekedy o tom, že by ste noc strávili sami v múzeu? V Louvre sa vám to môže splniť!

slovakia

left justify in out

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, aké by to bolo mať na noc múzeum len a len pre seba? Určite by to bol veľký zážitok, obzvlášť v prípade jedného z najznámejších múzeí sveta – Louvreu. Denne tu totiž pri pokladniach stoja zástupy turistov, aby si mohli pozrieť diela svetových velikánov. Spoločnosť Airbnb, ktorá sprostredkováva ubytovanie hádam v každej destinácii sa rozhodla, že takúto možnosť niekomu z nás dá. Stačí, ak sa zapojíte do originálnej súťaže!

 

Spoločnosť svojich fanúšikov vyzýva, aby jej prostredníctvom internetu odpovedali na otázku, „Prečo by si bol ideálnym hosťom Mony Lisy práve ty?“. Ten, koho odpoveď „porotu“ najviac uchváti, získa dokonalú spomienku, na akú do konca života nezabudne.

 

Jeden zo šťastlivcov bude mať možnosť vziať so sebou ďalšiu osobu, aby tak mohli nočné „dobrodružstvo“ prežiť spolu. Výhru si uplatnia 30. apríla, kedy ich večer v múzeu počká súkromný sprievodca, odborník na históriu umenia, ktorý ich prevedie najzaujímavejšími miestami v Louvre.

 

V komnate Napoleóna III. si užijú privátny koncert, navečerajú sa pri Méloskej Venuši a následne si ako v obývačke odpočinú pri obraze Mony Lisy. A keď ich napokon premôže únava, bude na nich čakať úžasná spálňa! A to priamo v slávnej sklenenej pyramíde, vo vnútri ktorej postavia ďalšiu, vybavenú veľkou posteľou. Tu si budú môcť užiť pohľad na parížsku oblohu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💫 Dormir au Louvre ! #nightat #airbnb #museedulouvre 🌙

Príspevok, ktorý zdieľa @ yann.lhr,

Ak vás možnosť stráviť v Louvre takýto nezabudnuteľný večer a noc oslovila, máte čas ešte do 12. apríla, potom súťaž končí!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies