FOTO: Na jedinom nemocničnom oddelení otehotnelo naraz 9 sestričiek!

NETKY.SK • 27 Marec 2019, 12:44 • 2 min
FOTO: Na jedinom nemocničnom oddelení otehotnelo naraz 9 sestričiek!

Neuveriteľná zhoda náhod prekvapila nemocnici Maine Medical Center v USA, kde v približne rovnakom čase otehotnelo 9 zdravotných sestier z jedného oddelenia. A aby toho nebolo málo, išlo o pôrodnícke oddelenie.

slovakia

left justify in out

Kým budúce mamičky sa môžu tešiť na príchod nového člena rodiny, personálne oddelenie v Maine Medical Center v americkom štáte Maine má zrejme dôvod na obavy. V období od apríla do júla im totiž na materskú dovolenku odíde hneď 9 zdravotných sestier!

 

img

 

Nemocnica sa stala terčom záujmu svetových médií po tom, čo na svojom facebookovom profile uverejnila fotografiu 8 z 9 tehotných zdravotných sestier. K podobným situáciám naozaj nedochádza často.

 

Ženy pracujúce na pôrodnici sa z tejto kuriozity smejú. „Jedna po druhej sme začali oznamovať ´Som tehotná´,“ uviedla sestrička Erin Grenierová. Takéto „načasovanie“ muselo všetkým pripadať neuveriteľné.

 

Kolegyne boli dobrými kamarátkami už pred tým, no ako uviedli, spoločné tehotenstvá ich ešte viac zblížili. Takto si môžu vzájomne vymieňať skúsenosti a podporovať sa. Podľa ich slov je dokonca možné, že si budú vzájomne nablízku aj počas samotného pôrodu na sále.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies