Z havarovaného auta vytieklo približne 350 litrov nafty

NETKY.SK • 21 Apríl 2011, 07:05 • 2 min
Z havarovaného auta vytieklo približne 350 litrov nafty

Z havarovaného auta vytieklo približne 350 litrov nafty

slovakia

left justify in out

Hasiči z Beharoviec a Prešova dnes od polnoci takmer šesť hodín likvidovali následky dopravnej nehody nákladného auta v obci Víťaz, okres Prešov.
      Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Miroslav Skička pre TASR uviedol, že v stredu (20.4.) krátko pred 24. hodinou zišlo nákladné auto z cesty a prevrátilo sa mimo vozovky.
      "Pri nehode neboli zranené žiadne osoby, došlo však k poškodeniu palivovej nádrže, z ktorej vytieklo približne 350 litrov nafty. Časť z nej bola na spevnenej ploche a časť sa dostala do pôdy," spresnil operačný dôstojník.
      Dodal, že na mieste zasahovalo sedem hasičov na štyroch vozidlách. Tí najskôr zabezpečili auto proti vzniku požiaru a následne uniknuté ropné látky likvidovali prostredníctvom sorpčného materiálu.  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies