Božia moc v Afrike! Hluchí počujú chromí chodia

NETKY.SK • 13 Marec 2019, 13:56 • 2 min
Božia moc v Afrike! Hluchí počujú chromí chodia

ABUJA - V Nigérii aj naďalej pokračuje úspešná práca kresťanskej organizácie CfaN. Mesto Port Harcourt bolo svedkom úžasných zázrakov uzdravenia a ľudia, ktorí sa niekoľko rokov venovali čarodejníctvu a šamanstvu zahadzovali svoje amulety a príjmali uzdravenie od Ježiša Krista.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Daniel Kolenda ako obvykle kázal o tom, akú obrovskú moc má Ježišova krv, ktorú vylial za každého človeka. Potom sa Daniel modlil a v Ježišovom mene zastavil pôsobenie každej kliatby na ľuďoch. Božia prítomnosť tam bola skrze Ducha Svätého tak silná, že ľuďom stekali slzy po tvári, pretože cítili dotyk Božej moci. Po tom vyzval ľudí, ktorí boli uzdravení, aby prišli na pódium a povedali čo sa udialo v ich tele.

 

Muž, ktorý bol úplne hluchý na obidve uši rozprával, ako ho zrazu začali svrbieť uši a počul praskavý zvuk. Potom cítil akoby mu niečo vyšlo z uší a bol úplne uzdravený z hluchoty.

 

img

 

Na zhromaždení boli prítomní aj ďalší dvaja ľudia, jeden muž a jedna žena, obidvaja po mnoho rokov hluchí na jedno ucho. V ten večer boli obaja úplne uzdravení. Žena na pódiu plakala od radosti a ďakovala Bohu za úplné uzdravenie.

 

img

 

Iná žena si pred dvomi rokmi počas nehody zlomila obidve nohy a jej chôdza bola veľmi obmedzená. Po modlitbe bola úplne uzdravená a začala skákať po pódiu úplne zdravá. Mnoho ďalších potom vydávali svedectvo ako boli uzdravení z rôznych druhov nemocí. Mnohí fyzicky cítili, ako niečo odišlo z ich tiel.

 

img

 

Misionár Daniel Kolenda pracuje v Afrike už mnoho rokov a jeho posolstvo je, aby sa človek obrátil zo svojej zlej cesty a uveril v Ježiša Krista, ktorý je jediný pôvodcom života, jedinou cestou aj pravdou. Takto o tom učí biblia a prináša posolstvo pre každého človeka, ktorý uverí dobrej zvesti, že Ježiš neprišiel vytvoriť náboženstvo, ale chce aby mal človek osobný kontakt s Bohom v každodennom živote. Skrze moc Ducha Svätého je to možné, tak ako sa to dialo aj na kampani v nigérijskom meste Port Harcourt. Bola to vynimočná ochutnávka neba na zemi.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies