REPORTÁŽ: Na 98. ročníku Medického plesu sa zabávalo vyše 900 významných lekárov, politikov, hudobníkov a významných osobností

NETKY.SK • 20 Február 2019, 11:29 • 2 min
REPORTÁŽ: Na 98. ročníku Medického plesu sa zabávalo vyše 900 významných lekárov, politikov, hudobníkov a významných osobností

BRATISLAVA - Medický ples, ktorý patrí historicky medzi najstaršie na Slovensku, oslavoval 98 rokov. Aj v tomto roku sa niesol v charitatívnom duchu a zisk z neho organizátori venovali detským pacientom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Medický ples je svojou históriou a tradíciou najstarším plesom na Slovensku. 

Každoročne sa ho zúčastňuje takmer 900 hostí. Medický ples je jedinečný svojou fantastickou atmosférou. Popri svojom ušľachtilom poslaní sa každoročne teší tiež vynikajúcej tanečnej nálade. Pre hostí okrem skvelej zábavy bol prichystaný aj gastronomicky bohatý výber jedál a pitia.

 

img

 

Už pravidelne sa Medického plesu zúčastňuje slovenská elita prominentov ,významných lekárov, politikov či hudobníkov, ako napríklad prof. Pavol Traubner, jeden z dlhoročných organizátorov plesu primár neurológie Juraj Štofko, ale aj známy slovenský krasológ, Jozef Oklamčák a mnoho ďalších.

 

img

 

V tomto roku prijal pozvanie aj kandidát na prezidenta Maroš Šefčovič so svojou manželkou.

 

img

 

Programom sprevádzala moderátorka Karin Haydu. Hosti zabával orchester Gustava Broma, pod vedením jeho dirigenta Vlada Valoviča, ale aj skupina Fragile, božská Helena Vondráčková,  Miroslav Žbirka, skupina Backwards (hrajúci Beatles) a ďalší.

 

img

Niektorí hostia plesu odchádzali domov až v ranných hodinách. 

 

img


Odborník na ženskú krásu a prezident československých levov Jozef Oklamčák, povedal: "Medický ples považujem za jeden z najkrajších plesov na Slovensku. Je to nielen najstarší a najväčší, ale hlavne najzábavnejší ples, aký poznám."

Spoločnosť  na plese mu robila Laura Longauerová, ktorá bola vyhlásená za najkrajšiu  ženu v Európe a tretiu na svete, v rámci svetovej súťaže MISS INTERCONTINENTAL 2018.

 

img

 

V exkluzívnom videu prinášame rozhovory s Helenou Vondráčkovou, Jurajom Štofkom, Marošom Šefčovičom, Pavlom Traubnerom, Petrom Plavčanom , Eduardom Kukanom a Jánom Greššom. Opýtali sme sa ich prečo je práve Medický ples podľa nich výnimočný a iný ako tie ostatné. O skvelej atmosfére sa môžete presvedčiť aj sami.

 

Pozrite sa, ako bolo na Medickom plese 2019:

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies