LM: Cavani pravdepodobne nenastúpi v úvodnom dueli na pôde Man Utd

NETKY.SK • 10 Február 2019, 14:07 • 2 min
LM: Cavani pravdepodobne nenastúpi v úvodnom dueli na pôde Man Utd

PARÍŽ - Francúzsky futbalový klub Paríž St. Germain sa v prvom dueli osemfinále Ligy majstrov na pôde Manchestru United s veľkou pravdepodobnosťou bude musieť zaobísť bez Edinsona Cavaniho.

slovakia

left justify in out

Ten utrpel zranenie nohy v sobotňajšom ligovom zápase proti Bordeaux (1:0) pri exekúcii pokutového kopu na konci prvého polčasu. Do druhého dejstva nenastúpil.

 

"Edinsona čaká ďalšie vyšetrenie, o ktorom budeme informovať. Z môjho pohľadu to však nevyzerá moc dobre," povedal tréner Thomas Tuchel pre agentúru AFP. Parížania majú okrem 31-ročného Uruguajčana do apríla na maródke aj brazílskeho útočníka Neymara, ktorý si obnovil zranenie nohy v januári.

 

PSG cestuje na Old Trafford, kde nastúpi už v utorok podvečer. Odveta vo francúzskej metropole je naplánovaná na 6. marca. V domácej súťaži sa najbližšie predstaví 17. februára na pôde St. Etienne.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies