Zlodeji sa vlámali do zlatníctva v Karlových Varoch, odniesli tovar za milióny

NETKY.SK • 4 Február 2019, 15:40 • 2 min
Zlodeji sa vlámali do zlatníctva v Karlových Varoch, odniesli tovar za milióny

KARLOVÉ VARY - Tovar za rádovo niekoľko miliónov korún si v pondelok skoro ráno odniesli dosiaľ neznámi zlodeji z jedného zo zlatníctvo na Starej Lúke v kúpeľnom centre Karlových Varov.

slovakia

left justify in out

"Dnes v ranných hodinách došlo v Karlových Varoch k vlámaniu do zlatníctva. Škoda je predbežne odhadnutá na niekoľko miliónov korún. V súčasnej dobe pracujeme na dolapení páchateľa a na celom prípade," uviedla na Twitteri hovorkyňa karlovarskej krajskej polície Kateřina Krejčí.

 

Podľa informácií Práva polície pri pátraní po zločincoch pomáhal policajný vrtuľník. Privolaní boli takisto policajní psovodi so služobnými psami, ktorí sa vydali po stopách lupičov.

 

 

K vlámaniu došlo okolo piatej hodiny ráno. Podľa doterajších informácií nebol nikto pri krádeži zranený, pretože bol obchod v čase činu ešte uzavretý a bez personálu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies