Walter Schnitzelsson dnes odprezentuje svoj nový album

NETKY.SK • 1 Február 2019, 09:14 • 2 min
Walter Schnitzelsson dnes odprezentuje svoj nový album

BRATISLAVA - Slovenská kapela Walter Schnitzelsson dnes vydáva svoj druhý album.

slovakia

left justify in out

Novinka s názvom Sugar Kids Won't Stop Screaming ponúka desať skladieb a vychádza pod značkou Slnko Records. "Tento album vznikal veľmi dlho. Medzitým som študoval zvuk v Amsterdame, možno preto sa to natiahlo. Mal som totiž ambíciu to zmixovať všetko sám, keďže to vnímam ako veľmi kreatívny proces. Veľa z nahrávok je vlastne nahratých u mňa v spálni, kde som to celé aj dopísal. Začal som v auguste a bolo to veľmi fajn obdobie, mal som na to všetko kľud," povedal frontman kapely Jozef Rezník. "Texty som písal dlhšie, pretože som chcel, aby to bolo zo života. Aby to, čo hovorím ľuďom, bolo prežité a nech sa s tým stotožňujem. Čakal som, kým budem mať ľuďom čo povedať a skončilo to naozaj osobným albumom," dodal.


Prvým singlom z nahrávky je Short Story, za ktorú môžu fanúšikovia hlasovať aj v aktuálnych Radio_Head Awards v kategórii Skladba roka. V najbližších týždňoch skupina ponúkne aj videoklip na ďalší singel Sugar. Následne sa trojica vydá na koncerty a letné festivaly, kde fanúšikom zahrá všetky nové veci aj naživo. Rok ukončia jesenným turné po vybraných slovenských mestách a v zahraničí.

 



Kapela Walter Schnitzelsson zaujala v roku 2012 debutovým EP Mother. Nasledoval singel This Night's Fever, ktorý pochádza z ich debutového albumu Fever (2013). Táto nahrávka obsahuje aj ich ďalší singel Cut Your Hair. V roku 2015 vydali ďalšie EP s názvom Ebony Session, na ktoré nadviazali singlom a videoklipom Trap.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We're heading to @voltfesztival to raise some hell ! #degešmode #degeši vs #depeši

Príspevok, ktorý zdieľa Walter Schnitzelsson (@walterschnitzelsson),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies