Solskjaer neprehral ani v deviatom vystúpení na lavičke ManUnited

NETKY.SK • 30 Január 2019, 14:12 • 2 min
Solskjaer neprehral ani v deviatom vystúpení na lavičke ManUnited

MANCHESTER - Víťazná séria dočasného hlavného trénera futbalistov Manchestru United Oleho Gunnara Solskjaera sa skončila v utorňajšom dueli 24. kola anglickej Premier League 2018/2019 proti Burnley (2:2).

slovakia

left justify in out

Vzhľadom na vývoj stretnutia však bod získaný proti mužstvu namočenému do boja o záchranu možno považovať za úspech. "Červení diabli" ešte v 87. min prehrávali 0:2, no v záverečnom nápore stačili vydolovať remízu po zásahoch záložníka Paula Pogbu a stopéra Victora Nilssona Lindelöfa.

 

Hráči Burnley boli blízko k premiérovému triumfu na Old Trafforde od roku 1962, no nestalo sa. Nór Solskjaer tak neprehral ani v deviatom vystúpení na lavičke ManUnited, keď k ôsmim víťazstvám pridal prvú remízu. "Tento ´comeback´ bol skvelý. Hráči sa snažili nájsť riešenie za stavu 0:1 aj 0:2, takže som cítil, že by to mohlo vyjsť. Mali sme veľa šancí, veľké držanie lopty... Nezaslúžili sme si inkasovať, ale spôsobili sme si to sami," skonštatoval Solskjaer.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies