Jasmina Alagič to prezradila! Poznáme pohlavie jej dieťatka

NETKY.SK • 17 Január 2019, 13:45 • 2 min
Jasmina Alagič to prezradila! Poznáme pohlavie jej dieťatka

Nastávajúca mamička vyšla s pravdou von, so známym rapperom Patrikom Rytmusom Vrbovským čakajú bábätko tohto pohlavia.

slovakia

left justify in out

Mladá moderátorka Jasmina Alagič a rapper Rytmus len nedávno prekvapili Slovensko správou o svojich zásnubách.  Krátko na to prišla ďalšia milá správa, párik totiž prezradil, že spolu čaká dieťa. Táto informácia sa na verejnosť dostala symbolicky práve na Štedrý deň, keď Rytmus uverejnil fotografiu Jasminy pod stromčekom s drobnými topánočkami.

 

O pohlaví dieťatka doposiaľ nebola reč, napokon, zrejme to ešte nebolo jasné. Teraz má zamilováný pár už jasno. Prezradila to práve Jasmina na svojom instagramovom profile.

 

Ako moderátorka uvádza, nevidí dôvod, prečo by okolo svojho tehotenstva mala robiť veľké tajnosti a hoci nestojí v tomto ohľade o pozornosť médií, vyšla s novinkou von. S Rytmusom čaká synčeka!

 

Môžeme sa teda čoskoro tešiť na Patrika juniora?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"iba" som chcela povedať že ĎAKUJEME❤️❤️❤️Neodpísala som určite na všetky gratulácie, verte však ze som každú jednu čítala a veľmi ma dojali, ste neuveritelne láskavi a my si to veľmi vážime 🙏 Verím že mate krásne sviatky 🌲 #love PS: preto sme to večera oznámili my aby Vás už média nemuseli kŕmiť výmyslami. Pretože každé jedno uverejnenie môjho tehotenstva v médiách bola ich čistá špekulácia nakolko v tom čase aj keď vyšla posledná titulka v klamlivej Pluske som ani ja sama nevedela že tehotná som, ani som za sebou nemala žiadne takéto vyšetrenia na základe ktorých by mohli dedukovat. Nechcem Vás naozaj zaťažovať tymito vecami ale vážim si Vás ktorých tu mám preto som to ľuďom ktorých to zaujíma chcela vysvetliť takto ja "osobne" 🙏

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies