Bayern Mníchov predĺžil zmluvu so slovenskou reprezentantkou Dominikou Škorvánkovou

NETKY.SK • 23 November 2018, 11:09 • 2 min
Bayern Mníchov predĺžil zmluvu so slovenskou reprezentantkou Dominikou Škorvánkovou

MNÍCHOV - Nemecký futbalový klub FC Bayern Mníchov predĺžil zmluvu so slovenskou reprezentantkou Dominikou Škorvánkovou do roku 2021. Sedemnásobná najlepšia futbalistka Slovenska mala pôvodne v metropole Bavorska zotrvať do roku 2019, nemecký klub jej však ponúkol nový kontrakt.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi rada, že to prišlo, hlavne preto, že Bayern chcel so mnou predĺžiť zmluvu. Nie je to podľa mňa samozrejmosť a veľmi ma to potešilo. Začala som trochu rozmýšľať, čo urobím, či predĺžim zmluvu alebo sa posuniem niekam ďalej," povedala Škorvánková v rozhovore pre oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ). 

 

"Vedenie klubu chcelo so mnou predĺžiť zmluvu čo najskôr. Trh sa totiž otvára už v zime. Preto došli za mnou už pred zimnou prestávkou. Chceli, aby som ostala. Začala som rokovať o novej zmluve s Bayernom, mala som aj nejaké iné náznaky ponúk, ale keďže som sa rozhodla zostať, potom som sa už tými inými nezapodievala," doplnila 27-ročná rodáčka z Dunajskej Lužnej.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies