Mimoriadny večer Ducha Svätého v Bratislave

NETKY.SK • 5 November 2018, 14:41 • 2 min
Mimoriadny večer Ducha Svätého v Bratislave

Premýšľal si už veľakrát o Bohu a túžil zažiť jeho dotyk? Hľadal si Boha z celého svojho srdca a nikdy nezažil jeho blízkosť? Možno práve piatkový večer Ti pomôže, aby si našiel Boha a osobne sa s Ním stretol.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Významný kazateľ Dr. Rodney Howard-Brown, ktorý je známy ako muž pôsobiaci v Božej moci, návštívi v piatok 09.11.2018 o 18:30 Bratislavu. Na jeho špeciálnych podujatiach ľudia zažívajú uzdravenia zo všetkých možných chorôb, ktoré sú sprevádzané nadprirodzeným dotykom Ježiša Krista, ktorý uzdravuje dokonca aj ľudí zo psychickými chorobami.

 

Dr. Rodney Howard-Browne je jednou z popredných osobností moderných kazateľov hnutia Ducha Svätého posledných desaťročí. Počas svojho pätnásťdňového turné s názvom Europe Ablaze navštívi aj hlavné mesto Slovenska.

 

Dr. Howard-Browne bol jedným z iniciátorov a hlavných predstaviteľov „novej vlny Ducha Svätého“, ktorá sa začiatkom 90. rokov rozšírila po svete ako tzv. torontské požehnanie a spôsobila množstvo lokálnych prebudení, oživenie duchovného života a dynamický rast zborov na všetkých kontinentoch.

 

 

Video pozvánka Dr. Rodney Howard-Browna

 

 

Bližšie info o podujatí nájdete TU! 

 

Dr. Rodney s manželkou Adonicou usporiadali 10. júla 2017 vo Washingtone niekoľkodňovú evanjelizačnú kampaň, vzdialenú iba necelých 500 metrov od Bieleho domu. Počas posledného dňa tejto kampane mali príležitosť stráviť deň v Bielom dome. So skupinou 25 ďalších Božích služobníkov boli pozvaní do Oválnej pracovne navštíviť prezidenta Trumpa. Bol to neskutočne silný moment. Videli, ako sa protestantskí, evanjelikálni a letniční vodcovia zišli s cieľom modliť sa za prezidenta Spojených štátov amerických. Prezident Trump bol otvorený a vďačne prijal ich modlitby.

 

Keď stál v Oválnej pracovni, požiadali Dr. Rodneyho, aby sa pomodlil za prezidenta Trumpa. Modlil sa za jeho ochranu, za Božiu múdrosť preňho a za to, aby boli zlí ľudia vyťatí a vykorenení. Nebola to dlhá modlitba, bola to horlivá modlitba zo srdca. Keď Dr. Rodney odišiel z Oválnej pracovne, úspešne spustil modlitebnú iniciatívu za prezidenta Trumpa, ktorá prebieha 24 hodín denne, 7 dní v týždni.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies