Polícia preveruje viacero osôb v súvislosti s vraždou Jána Kuciaka

NETKY.SK • 25 September 2018, 06:15 • 2 min
Polícia preveruje viacero osôb v súvislosti s vraždou Jána Kuciaka

BRATISLAVA - Polícia preveruje viacero osôb, ktoré spoznali občania v identikite zverejnenom Úradom špeciálnej prokuratúry (ÚŠP).

slovakia

left justify in out

Neznámy muž z identikitu by mohol mať podľa prokurátora informácie o vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice. Informácie potvrdil prezident policajného zboru Milan Lučanský.

 

"Ozvalo sa nám viacero občanov, ktorí spoznali v identikite viacero osôb," uviedol s tým, že v súvislosti s vyšetrovaním prebehli štandardné výsluchy a úkony. V rámci štandardného postupu polícia preveruje aj alibi týchto osôb. Bližšie informácie k vyšetrovaniu Lučanský neuviedol, nakoľko nie je v tomto prípade orgánom činným v trestnom konaní.

 

Zároveň uviedol, že "vo vzťahu k vražde Jána Kuciaka a jeho priateľky si vyhradila akékoľvek právo informovať generálna prokuratúra, alebo špeciálna prokuratúra so súhlasom generálnej prokuratúry".

 

Identikit neznámeho muža, ktorý by mohol disponovať informáciami o samotnom skutku zverejnil špeciálny prokurátor minulý týždeň a zároveň informoval, že vyšetrovanie sa v súčasnosti zameriava na dva hlavné okruhy práce zavraždeného novinára. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie prokurátor informácie bližšie nešpecifikoval.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies