Na zámku Schloss Hof bude Veľká slávnosť koní

NETKY.SK • 12 September 2011, 15:45 • 2 min
Na zámku Schloss Hof bude Veľká slávnosť koní

Na zámku Schloss Hof bude Veľká slávnosť koní

slovakia

left justify in out

img

Barokový areál dolnorakúskeho zámku Schloss Hof sa opäť stane svedkom prezentácie umenia jazdeckého športu a vzácnych koní. Aj obdivovatelia zo Slovenska si môžu pozrieť ich drezúru alebo jazdu v záprahu. Ušľachtilé kone a ich vášniví jazdci sa predvedú v náročnom programe v nedeľu 18. septembra. TASR o tom informovala Beata Havranová z B. H. Public Relations & Promotion.
      "Majstrovstvo všetkých - zvierat i ľudí dokazuje rozmanitosť veľkolepého programu, ktorý ponúka ukážky od vojenského jazdectva až po jazdectvo Divokého západu, od klasickej drezúry k vzrušujúcemu akrobatickému predstaveniu," doplnila Havranová s tým, že na pestrom podujatí plnom koní a jazdcov bude taktiež možné vidieť skoky cez prekážkovú dráhu.
      Medzinárodnú atmosféru slávnosti dodajú americký kôň Jack a Andalúzan menom Hiram, nebudú chýbať ani malé chytré islandské koníky. Na svojom mieste, na majeri zámku, budú aj obľúbené konské plemená z obdobia baroka, kde ich diváci môžu obdivovať celkom zblízka. Na návštevu zvlášť tých najmenších turistov sa tešia i ostatní štvornohí obyvatelia majera ako lamy, kozy, ovce a vzácne biele somáre v zoo určenej na hladkanie zvierat. Jazdou na poníkoch si deti môžu podľa vzoru veľkých vyskúšať svoj jazdecký talent.
      Veľká slávnosť koní na zámku Schloss Hof sa začne v nedeľu 18. septembra o 14.00 hodine. Program potrvá do 17.00.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies