Austrálčan Cahill v novembri proti Libanonu ukončí reprezentačnú kariéru

NETKY.SK • 4 September 2018, 10:26 • 2 min
Austrálčan Cahill v novembri proti Libanonu ukončí reprezentačnú kariéru

SYDNEY - Historicky najlepší kanonier austrálskej futbalovej reprezentácie Tim Cahill ukončí svoju úspešnú kariéru v národnom tíme 20. novembra v Sydney v prípravnom zápase proti Libanonu.

slovakia

left justify in out

 

Tridsaťosemročný útočník nastrieľal v drese "Socceroos" rekordných 50 gólov, celkovo si na seba najcennejší dres obliekol 107-krát. Ako prvý Austrálčan v histórii štartoval na štyroch svetových šampionátoch, predstavil sa aj na MS 2018 v Rusku, kde výber jeho krajiny stroskotal už v skupinovej fáze.

"Bude to pre mňa špeciálny moment. Som nadšený z toho, že budem mať príležitosť rozlúčiť sa pred skvelými fanúšikmi, ktorí ma podporovali počas celej kariéry," povedal Cahill, ktorý na klubovej úrovni pôsobil v Millwalle, Evertone, New Yorku Red Bulls, Šanghaji, Chang-čou a Melbourne City. Pred pár dňami sa upísal klubu Jamshedpur, ktorý pôsobí v indickej Super League.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies