Pred 12.kolom Premier League: NEWCASTLE UNITED

NETKY.SK • 19 November 2011, 07:09 • 2 min
Pred 12.kolom Premier League: NEWCASTLE UNITED

Pred 12.kolom Premier League: NEWCASTLE UNITED

slovakia

left justify in out

imgNEWCASTLE - Newcastle bude opäť bez kľúčového záložníka Cheika Tioteho v ťažkom sobotnom zápase na pôde Manchestru City. Bude to súboj posledných dvoch neporazených tímov. Udrží si ho favorizovaný domáci tím alebo prekvapia Straky?

Hráč z Pobrežia Slonoviny jeblízko k návratu po problémoch s kolenom, ale je nepravdepodobné, že by sa tak stalo pred budúcotýždňovým zápasom s Manchestrom United, zatiaľ čo francúzsky stredopoliar Sylvain Marveaux by mal byť mimo hru dlhšiu dobu, keďže ho stále trápia triesla a chystá sa podstúpiť operáciu.

Leon Best (triesla) a Gabriel Obertan (infikované toe) sú otázny, ale útočník Shola Ameobi by mali byť už k dispozícii po zranení podkolennej šľachy a k tímu by sa mohol pripojiť aj jeho mladší brat, Sammy, ktorý včera podpísal novú 3,5 ročnú zmluvu.

Predbežný tím: Krul, Elliot, Simpson, R. Taylor, Santon, Ferguson, Coloccini, S. Taylor, Perch, Cabaye, Gutierrez, Gosling, Guthrie, Ben Arfa, Abeid, Vuckic, Smith, Ba, Shola Ameobi, Lovenkrands, Sammy Ameobi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies