Vodička z Matiašoviec narazila do plota, nafúkala viac ako 3,8 promile

NETKY.SK • 26 Júl 2018, 12:42 • 2 min
Vodička z Matiašoviec narazila do plota, nafúkala viac ako 3,8 promile

KEŽMAROK - Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili kežmarskí dopravní policajti 41-ročnú ženu z Matiašoviec, okres Kežmarok. Krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik informoval, že vodička narazila do plota a pri následnej kontrole nafúkala viac než 3,8 promile.

slovakia

left justify in out

"V utorok popoludní viedla obvinená žena po Mlynskej ulici v Matiašovciach osobné auto. Pri jednom z rodinných domov nevenovala dostatočnú pozornosť vedeniu vozidla a pravým predným kolesom zišla mimo vozovku a vrazila do dreveného oplotenia domu," priblížil hovorca s tým, že s autom pokračovala v jazde a zastavila pri betónovom múre s plynovou prípojkou.

 

Vodičku následne policajná hliadka podrobila dychovej skúške na alkohol s nameranou hodnotou 1,82 miligramu alkoholu na liter vydychovaného vzduchu, čo je podľa prepočtu vážna otrava alkoholom. "Policajti jej na mieste zadržali vodičský preukaz. Spôsobená škoda na drevenom oplotení bola odhadnutá na 100 eur, škoda na vozidle ďalších 100 eur," uzavrel Džobanik.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies