Egypťan sexuálne napadol trinásť Nemiek. Neuveríte, čím sa obhajoval na súde

NETKY.SK • 26 Júl 2018, 08:51 • 2 min
Egypťan sexuálne napadol trinásť Nemiek. Neuveríte, čím sa obhajoval na súde

BERLÍN - Egyptský imigrant Aly E. medzi aprílom 2015 a februárom 2018 napadol najmenej 13 nemeckých žien.

slovakia

left justify in out

Dnes takmer 30-ročný Aly odišiel z Egypta do Nemecka pred 15 rokmi. O niekoľko rokov neskôr začal útočiť v metre a na staniciach. Na berlínskej linke metra 6 napadol najmenej 13 žien, ktoré obchytkávala medzi nohami, chytal za zadok alebo pred nimi masturboval.

 

K jednému z týchto útokov došlo vo februári tohto roku. Aly chytil ženu od šatami, zatiaľ čo začal masturbovať. V utorok sa na súde v Berlíne k činu priznal, ale mal zaujímavú výhovorku.

 

„V Egypte sa takéto veci stávajú často a nikto vás za to netrestá. Nemám žiadne zákony. V mojej dedine nebola žiadna polícia. Nikto mi nepovedal, že je to zlé,“ povedal.

 

Ukazuje to nielen na obrovské kultúrne rozdiely, ale predovšetkým na to, že k rozoznaniu dobrého od zlého väčšinou nepotrebujete žiadne rady, zvlášť v prípade sexuálnych útokov, píše server stredoevropan.cz.

 

Egypťan sa priznal potom, čo polícia zverejnila jeho podobu z kamerových záznamov. Okrem neznalosti zákonov sa vyhováral aj na užívanie heroínu, kokaínu, extázy a alkoholu.

 

Rozsudok by mal padnúť začiatkom augusta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies