VIDEO Peter Sagan sa vyjadril k rozchodu s manželkou: Novinárov má už dosť!

NETKY.SK • 23 Júl 2018, 10:17 • 2 min
VIDEO Peter Sagan sa vyjadril k rozchodu s manželkou: Novinárov má už dosť!

Úspešný cyklista Peter Sagan apeluje na novinárov, aby sa prestali "rýpať" v súkromí jeho rodiny. Takto sa na tému svojho rozchodu vyjadril vo videu z Tour de France.

slovakia

left justify in out

Len pred niekoľkými dňami otriasla verejnosťou informácia, že Peter Sagan sa rozchádza so svojou manželkou Katkou. Nakoľko správa prišla ako blesk z jasného neba, mnohí sa domnievali, že môže ísť len o špekulácie. Zamýšľali sa zároveň aj nad tým, prečo by Sagan takúto vec oznamoval počas už tak dosť vyčerpávajúceho obdobia prebiehajúcej Tour de France. Obľúbený cyklista sa preto rozhodol uviesť veci na pravú mieru vo videu, ktoré zverejnil na svojom Facebooku.

 

Ako Peter uviedol, nemal za potrebné pútať na seba zbytočnú pozornosť médií, avšak do bulváru sa dostali nepravdivé informácie týkajúce sa ich blížiaceho sa rozchodu. Nakoľko začali novinári kontaktovať jeho rodinu, chcel veci vysvetliť sám.

 

Apeluje na novinárov, aby skončili s písaním článkov na túto tému, nakoľko osobný život jeho rodiny má ostať výsostne súkromnou záležitosťou a neželá si, aby jeho blízkych ktokoľvek obťažoval. Aj toto video sa rozhodol uverejniť s cieľom vyhnúť sa šíreniu ďalších klamstiev ohľadom spomínaného rozchodu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies